Friday, 14 September 2018

VR Ice Cream Run 2018


Aduhai...macam yang saya pernah mention sebelum ni, 42Race suka buat tema best-best untuk larian. Hadoi..terpikat la iols. Terdaftar 10km. Yang kena bereskan dalam satu larian.


Tengok E-Bib pun dah cute kan, apa lagi medalnya nanti. Siap roda trolly ais krim boleh pusing-pusing. Sukeeeeee. VR yang ini di sudahkan serentak dengan VR Chocolate. Juga under 42Race.



Berjaya selesaikan task ni dengan penuh azab after 2 minggu tak berlari. Masa? Hauk teruk hahahaha tak sabar nak dapat medal yang super duper cute. Patut kena treat diri sendiri makan ice cream la.

As usual, dapat poskad
depan. roda yang besar tu boleh pusing-pusing
belakang

By the way, biasanya under 42 race iols tak ambik t-shirt kecuali run yang ni. Hehehe sebab t-shirtnya pun cute.

depan
belakang

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...